Fortæller Udskriv

 Velkommen til Doris Ottesens hjemmeside.

På de følgende sider kan du finde en række oplysninger om mit virke. Jeg er teolog, men har også læst litteratur. Efter i en årrække at have virket som præst i Den danske Folkekirke, tog jeg i 1988 min afsked for at virke som folkeoplyser, formidler, forfatter og fortæller.

På billedet sidder jeg med H.C. Andersen, så ubetinget vores største fortæller af eventyr. Jeg koncentrerer mig om at genfortælle - også H.C. Andersens eventyr. Men mit speciale er de store nordiske romanværker forfattet af Sigrid Undset, Herbjørg Wassmo, Selma Lagerlöf, Kerstin Ekman, Göran Tunström og Tage Skou-Hansen. Andre emner kan tages op på anfordring.

Hver fortælling er unik. Skulle det ske, at jeg genfortæller den samme beretning to aftner i træk, bliver fortællingen dog forskellig, for den bliver skabt i øjeblikket. Jeg arbejder kun med fortællinger, der siger mig selv noget, som formidler et eksistentielt budskab på baggrund af en kristen livsforståelse. 
 
Hør DR udsendelsen Paradisets have fra serien Mennesker og Tro, hvor jeg i en samtale med Anders Laugesen fortæller om min have og glæde ved fortællingen her

 

Sidst opdateret ( fredag, 31 januar 2014 )

Fortæller
Fortællinger
Forfatter
Bibliografi
Foredragholder
Foredrag
Arrangementer
Søg
Kontakt
Kerstin Ekman
Log ind